21 juni, 2024

Speltips: England-Iran

Igår söndag drog den omdiskuterade VM igång där hemmanationen Qatar förlorade mot Ecuador. Dag två och England går in i turneringen med match mot Iran. 

England förväntar sig ta sig enkelt från den här gruppen. Gareth SouthgateS mannar har två lyckade mästerskap bakom sig. Dock har resultaten i Nation League inte imponerat och England har faktiskt åkt ur A-gruppen. Nu kanske man inte ska lägga så mycket vikt i det men man får inte glömma att laget på sex spelade matcher saknade en seger och hade 4-10 i målskillnad. 

Det är just defensiven som det finns en hel del frågetecken kring tycker jag. Mittfältet och anfallet ser riktigt bra ut och om England ska gå långt i den här turneringen måste defensiven fungera bättre än vad fallet var under Nation League. 

Iran genomförde ett stabilt kval och tog sig vidare genom att förlora endast mot Sydkorea. Det ska dock sägas att lagets kvar innehöll inte några super svåra motståndare. I träningsmatcherna inför VM har man dock presterat ojämnt. Laget har spelat fem träningsmatcher och förlorat mot Algeriet och Tunisien. Vunnit mot Uruguay och Nicaragua, samt spelat oavgjort mot Senegal. 

Iran förväntas sig få svårt i den här gruppen, vilket inte är konstigt med tanke på vilken material det finns. Iran har dock en viss spets framåt i form av Portos Mehdi Termi. Den andra anfallaren Sardar Azmoun som finns för dagen i Leverkusen är skadad, vilket är tung avbräck för laget. 

Att England ska tappa några poäng här har jag svårt att se. Marknaden tror här på en målsnål historia. Jag tycker att man kan ställa ett stort frågetecken kring England defensiv. Ser vi på Iran så brukar laget ofta göra mål i sina matcher. 

England-Iran

Tips 1 : 1+under 3.5 mål

Odds: 1.75@Unibet 

Insats: 1.5 Unit 

Tips 2: Båda lagen gör mål

Odds: 2.80@Unibet 

Insats: 1 Unit 

Tips 3: Över 2.25 mål i matchen 

Odds: 1.88@Bet365 

Insats: 4 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.