20 juli, 2024

Speltips: Qatar-Ecuador

Idag drar den omdiskuterade VM igång och i öppningsmatchen tar värdlandet Qatar emot Ecuador.

I mina förhandstips har jag lyft Qatar som potentiell skrälllag i den här gruppen. Qatar har ett lag som byggts i många, många år. Lagets tränare har haft special uppdrag i form av väljs ut en del spelare och från tidig ålder göra de redo för detta VM. 

I träningsmatcherna inför VM har laget slagit Guatemala, Honduras, Panama och Albanien. Visst det ingen jätte motstånd men segrar ger självförtroende. 

Ecuador kom fyra i den sydamerikanska kvalet och det känns som just därför rankad man högre än vad de borde. Vi ska komma ihåg att laget flesta poäng på hemmaplan där man har fördel av höghöjd. 

Jag ska inte klanka ner allt för mycket på detta lag som har ett stabilt försvarsspel, vilket är starkt i sig med tanke på att det inte finns några större stjärnor. 

Med tanke på det hemmastöd som Qatar kommer att ha och med tanke på att ett värdnation aldrig förlorat en premiärmatch så kommer jag att spela på hemmaseger med asian handicap +0.25. 

Qatar-Ecuador 

Tips 1: 1 asian handicap +0.25

Odds: 1.90@Unibet 

Insats: 1.5 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.