22 maj, 2024

Speltips: Leeds-Manchester City

Blev en lyckad dag igår då båda mina rekar satt. Idag rullar Premier League vidare med match mellan Leeds och Manchester City. 

Leeds var en positiv överraskning förra säsongen, men i år har laget inlett mer tveksamt. Inför dagens match ligger laget på en femtonde plats med 15-poäng. Leeds stora problem den här säsongen har varit det defensiva spelet. 

Leeds har under uppehållet spelat tre träningsmatcher och av resultat att döma har defensiven inte blivit bättre. I den sista träningsmatchen mot Monaco släppte man in fyra mål och förlorade med 4-2. 

Jag utgår ifrån att ni som läser det här kan en del om City. Laget är dock att pressade att vinna här för att inte tappa viktiga poäng i jakten på Arsenal. Arsenal leder ligan med åtta poäng och har en match mer spelad. 

Manchester City har sett väldigt bra ut under säsongen med sitt nya offensiva vapen i form av Erling Haaland, som är utvilad inför julhelgens matcher. Men trots det så har de ett sämre poängsnitt än i fjol och har förvånansvärt nog förlorat två av sina senaste fem matcher.

I ligacupen blev det dock seger mot Liverpool med 3-2 där Kevin De Bruyne och Haaland imponerade återigen. 

Jag tror inte att Leeds kommer kunna stå emot City. Jag tror att City vinner matchen och mitt spel blir att City leder i halvtid och vinner matchen. Det spelas till 1.83 gånger insatsen. 

Leeds-Manchester City

Tips: 2/2

Odds: 1.83@Bet365 

Insats: 1 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.