24 juli, 2024

Speltips 21/12: Chelsea-West Ham

Under måndagen bjuds vi på ett intressant möte i Premier League där hemmalaget Chelsea tar emot West Ham.

Frank Lampard och Chelsea jagar viktiga poäng ikväll. Laget behöver vinna för att haka på toppstriden och framförallt jakten på Champions League platserna. Laget kommer till den här matchen med två raka försluter. Förlusten mot Everton på bortaplan följdes upp med förlust mot Wolverhampton i den senaste omgången.

West Ham har gjort en riktigt bra inledning på säsongen och laget ligger bara en poäng bakom Chelsea. Laget kommer till den här matchen med en förslut på de fem senaste. Förlusten kom mot Manchester United på hemmaplan. West Ham har dock en del skadeproblem inför den här matchen. Aaron Cresswell, Fabian Balbuena och Jarrod Bowen också står som osäkra i nuläget. Arthur Masuaku är definitivt borta med skada.

Jag tror att Chelsea med sin breda trupp har en fördel mot West Ham som jag varit inne på har skador att handskas med. Här kommer jag att spela på en rak hemmaseger.

Chelsea-West Ham

Tips: 1

Odds: 1.60

Insats: 4 unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.