22 juli, 2024

Speltips 22/12: Galatasaray-Goztepe

Tisdagens första speltips hämtar jag från Turkiet där hemmalaget Galatasaray tar emot Goztepe. 

Galatasaray ligger på en andra plats i tabellen och ligger tre poäng bakom serieledaren Alanyaspor med en match mindre spelet. Nu tar man emot Goztepe som vi hittar på nionde plats i tabellen. Goztepe är ett svårspelat lag och ser vi på lagets bortafacit kan vi konstatera att man har en seger, fyra oavgjorda och en förlust så långt i ligan med målskillnad 5-5. 

Hemmalaget har tre segrar, två oavgjorda och en förlust på hemmaplan med 9-4 i målskillnad. I den senaste omgången föll Galatasaray på bortaplan mot Karagümrük. Den matchen är nog den sjukaste man sett på länge. Galatasaray tog ledningen i den 95:e minuten på en straff. Hemmalaget kom dock tillbaka. Först kvitterade men i den 100:e! minuten och i den 113:e! avgjorde man. 

Goztepe kommer till den här matchen med två raka förluster i ligan. I den senaste omgången föll laget på hemmaplan mot Hatayspor med 0-1. 

Galatasay är stora favoriter Indien här matchen och jag har svårt att se att laget tappar poäng här. Jag kommer att spela på hemmalaget med asian handicap -1. 

Galatasaray-Goztepe

Tips: 1 asian handicap -1

Odds: 1.80

Insats: 2.5 unit

Matchstart: 17.00

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.