Betting,  Fotboll

Speltips 22/12: Galatasaray-Goztepe

Tisdagens första speltips hämtar jag från Turkiet där hemmalaget Galatasaray tar emot Goztepe. 

Galatasaray ligger på en andra plats i tabellen och ligger tre poäng bakom serieledaren Alanyaspor med en match mindre spelet. Nu tar man emot Goztepe som vi hittar på nionde plats i tabellen. Goztepe är ett svårspelat lag och ser vi på lagets bortafacit kan vi konstatera att man har en seger, fyra oavgjorda och en förlust så långt i ligan med målskillnad 5-5. 

Hemmalaget har tre segrar, två oavgjorda och en förlust på hemmaplan med 9-4 i målskillnad. I den senaste omgången föll Galatasaray på bortaplan mot Karagümrük. Den matchen är nog den sjukaste man sett på länge. Galatasaray tog ledningen i den 95:e minuten på en straff. Hemmalaget kom dock tillbaka. Först kvitterade men i den 100:e! minuten och i den 113:e! avgjorde man. 

Goztepe kommer till den här matchen med två raka förluster i ligan. I den senaste omgången föll laget på hemmaplan mot Hatayspor med 0-1. 

Galatasay är stora favoriter Indien här matchen och jag har svårt att se att laget tappar poäng här. Jag kommer att spela på hemmalaget med asian handicap -1. 

Galatasaray-Goztepe

Tips: 1 asian handicap -1

Odds: 1.80

Insats: 2.5 unit

Matchstart: 17.00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.