22 maj, 2024

Speltips 22/12: Cean-Soschaux

I den franska andra ligan hittar vi ett intressant möte mellan hemmalaget Caen och Sochaux. 

Här har vi två lag som vi hittar på en sjunde, respektive tionde plats i tabellen. Hemma kommer till den här matchen med en förlust på de fem senaste matcherna. I den senaste omgången blev det seger på bortaplan mot Dunkerque med 3-2. 

Sochaux i sin tur har fyra oavgjorda och en seger på de fem senaste matcherna. Till den här matchen kommer man med fyra raka oavgjorda matcher. 

Det här är två lag som är väldigt målsnåla. Båda lagen har i de fyra av fem senaste matcherna spelat under 2.5 mål. Den linan är dock pressad på marknaden. Istället kommer jag att spela på en bortaseger med asian handicap +0.25. 

Caen-Soschaux

Tips: 2 asian handicap +0.25

Odds: 1.85

Insats: 1.5 unit

Matchstart: 20.00

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.