20 juli, 2024

2019-03-02: Speltips

Senaste speltips från min sida lämnad jag i tisdags. Det slutade med en vinst, en förlust och en halvvinst. Jag har dessvärre inte hunnit med att uppdatera min spreadsheet men det kommer så fort jag får tid till det.

Idag lördag finns en del fina matcher att se fram emot. Bland annat har vi tre heta derby matcher. Arsenal-Tottenham, Lazio-Roma och Real Madrid-Barcelona. Inga speltips från dessa matcher från min sida.

Jag har istället titta på följande matcher.

Dagens första speltips:

Brentford-QPR (England, Championship)

Tips: 1

Odds: 1.80

Spelbolag: Nordicbet

Insats: 15kr

Brentford är ett lag som gör det bra på hemmaplan, men sämre är lagets facit på bortaplan. QPR i sin tur bröt ett negativt trend när laget i den senaste omgången besegrade Leeds på hemmaplan med 1-0. Innan dess hade laget fem raka förluster i ligan. Brentford i sin tur föll på bortaplan mot Sheffield Wednesday med 2-0. Som jag var inne på är Brentford starka på hemmaplan. Laget har sex raka matcher utan förlust. QPR har tagit bara en poäng på de fem senaste bortamatcherna. Jag tror vi kommer se en tuff match eftersom det här är en derbymatch, men jag tror att hemmalaget vinner här.

Dagens andra speltips:

Millwall-Norwich (England, Championship)

Tips: 1

Odds: 2.21

Spelbolag: Nordicbet

Insats: 10kr

Millwall har stora problem med skador. Lagets båda ytterbackar och första målvakten missar matchen mot Norwich. Dessutom finns det frågetecken kring några spelare till. Norwich ligger på en andra plats i tabellen och laget måste fortsätta att vinna för att hålla Sheffield United bakom sig och för att kunna fortsätta jaga serieledning. Lagets form är riktigt bra, där man har bara en förlust på de åtta senaste matcherna i ligan. Här tycker jag att man inte ska gå på det att Millwall brukar vara starka på hemmaplan. Den här säsongen har man inte presterat på samma sätt på hemmaplan som tidigare. Med tanke på att hemmalaget saknar flera viktiga spelare väljer jag spel på Norwich.

Dagens tredje speltips:

AIK-Örgryte (Svenska Cupen)

Tips: Under 2.5 mål

Odds: 2.00

Spelbolag: Betfair

Insats: 15kr

AIK är som sig bör stora favoriter i den här matchen. Jag tror dock att marknaden är fel ute när det gäller mållinan i den här matchen. AIK har inlett den här säsongen med tre träningsmatcher och två matcher i Svenska Cupen. Alla matcher har slutat under tre mål. I Svenska Cupen inledde laget med att besegra Jönköpings Söndra med 1-0. I andra omgången blev det 1-1 på bortaplan mot Norrby. Örgryte i sin tur besegrade Norrby med 2-0 på hemmaplan i första omgången, men föll på hemmaplan mot J-Södra med 1-2. Tre lag har chansen att ta sig vidare från den här gruppen. AIK leder på fyra poäng. Örgryte och J-Södra har tre poäng. Med tanke på AIK är ett lag som sällan kör över sina motståndare så väljer jag spel på under 2.5 mål i matchen till två gånger insatsen. Det finns även bra spelvärde i under 2.75 mål. I skrivande stund kan man hitta odds runt 1.75.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.