19 april, 2024

Speltips: Genoa-Brescia

Toppmöte i Serie B när andra placerade Genoa tar emot sjätte placerade Brescia. 

Bortalaget kommer till den här matchen med något sviktande form. Fyra raka utan seger och en seger på de fem senaste. I den senaste omgången tappade laget ledningen i slutet av matchen mot Venezia. 

Genoa i sin tur besegrade Ternana på bortaplan i den senaste omgången. I övrigt har laget fyra segrar och en avgjord på de fem senaste matcherna. Senaste förlusten kom på bortaplan mot Palermo i början av September. 

Genoa har dock vunnit bara en match på hemmaplan den här säsongen. Laget har 4-3 i målskillnad på hemmaplan. Brescia i sin tur har på bortaplan 7-12 i målskillnad på fem spelade matcherna. Med andra ord så blir det en del mål när Brescia spelar på bortaplan. 

Jag lägger en liten peng på att båda lagen gör mål. 

Genoa-Brescia

Tips: Båda lagen gör mål

Odds: 2.00@Betfair 

Insats: 0.5 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.