21 april, 2024

2019-03-04: Speltips

Det blev en riktigt bra lördag. Tre speltips från min sida och tre vinster. Brentford besegrade som väntat QPR till 1.80 gånger insatsen. Norwich vann på bortaplan mot Millwall till fina 2.21 gånger insatsen och till sista satt även underspel i matchen mellan AIK och Örgryte.

Idag söndag har jag tittat på följande matcher.

Lille-Dijon (Frankrike, Legue 1)

Tips: 1 och Lille håller nollan

Odds: 2.37

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

Andra placerade Lille är i fin form och jagar viktiga poäng för att kunna behålla andra platsen. Lyon ligger fem poäng i tabellen. Även Dijon jagar viktiga poäng och det i bottenstriden. Laget ligger på näst sista platsen men har samma antal poäng som Cean på kvalplatsen. Upp till säker mark har Dijon fem poäng. Formen är dock inte bra, laget har förlorat fyra raka matcher i ligan. På bortaplan är formen ännu sämre. Fem raka förluster och laget har haft stora problem med målskyttet på bortaplan. Lille har den här säsongen förlorat bara en match på hemmaplan och på tretton spelade hemmamatcherna har laget släppt in bara nio mål. Här kommer jag lägga två spel. Den första att Lille vinner och håller nollan och den andra att det blir 2-3 mål i matchen.

Dagens andra speltips:

Udinese-Bologna (Italien, Serie A)

Tips: X

Odds: 3.00

Spelbolag: Bet365

Insats: 10kr

En nervkittlande så kallad sexpoängsmatch där hemmaseger skulle ge en de svartvitrandiga ett skönt andrum och en lucka ned till strecket, medan en bortaseger skulle göra att kampen om att hålla sig kvar i Serie A tätnade.

Udinese kommer till matchen i utvilat skick. Laget hade spelledigt förra helgen eftersom matchen i omgång 25 som skulle ha spelats mot Lazio sköts upp på grund av en rugbymatch i Rom. Bologna bytte tränare för några veckor sedan. Filippo Inzaghi fick sparken och ersattes av Sinisa Mihajlovic. Trots bra insatser mot Roma och Juventus, kommer Bologna till den här matchen med två raka förluster. Bologna har vunnit bara en match på bortaplan den här säsongen. Det känns att vi kommer att se en försiktig match här då viktiga poäng står på spel. Jag väljer hör att chansa på att matchen slutar oavgjort till tre gånger insatsen.

Dagens tredje speltips:

Verona-Venezia (Italien, Serie B)

Tips: 1

Odds: 1.88

Spelbolag: Betsson

Insats: 15kr

Verona ligger på en sjätte plats i tabellen och det är riktigt tajt i kampen om kvalplatserna. Venezia i sin tur kämpar för att undvika ett negativt kval. Lagets form är dock inte bra med bara en seger på de fem senare matcherna. Dessutom är Venezia svaga på bortaplan. Bara en seger på bortaplan har Venezia mäktat med och sammanlagt har laget tagit bara sju poäng på tolv spelade matcher. Jag väljer här spel på en hemmaseger till 1.88 gånger insatsen.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.