19 maj, 2024

2019-03-10:Speltips

Det går fortsatt tungt för mina tips. Igår tre speltips och alla tre gick med förlust.

Idag söndag har jag valt att titta på följande matcher.

Dagens första speltips:

Bologna-Cagliari (Italien, Serie A)

Tips: 1

Odds: 1.95

Spelbolag: Hajper

Insats: 15kr

Tåget går och frågan är Bologna ska kliva på den. Laget ligger på en 18:e plats i tabellen och har fyra poäng upp till säker mark. Cagliari i sin tur ligger på 14:e plats och har god marginal ner till bottenstriden. Cagliari är usla på bortaplan den här säsongen, där laget har spelat in sex poäng på tretton matchen och med målskillnad 7-25 på kontot. Bologna kommer till den här matchen med tre raka förluster, men alla ni som har sett laget under dessa matcher håller nog med mig att spelmässigt har man gjort det bra. Jag tror att Bologna tar chansen mot ett borta svagt Cagliari. Mitt spel här blir att Bologna vinner.

Dagens andra speltips:

Deportivo La Coruna-Las Palmas (Spanien, La Liga 2)

Tips: 1

Odds: 1.75

Spelbolag: Betsson

Insats: 20kr

Deportivo är med i kampen om direktplatserna till högsta ligan. Laget ligger inför den här matchen på en femte plats och har fyra poäng upp till en andra plats. Las Palmas hittar vi på en tolfte plats och med andra ord är man i ingenmansland. Laget har därmed inte speciellt mycket att spela om. Deportivo är starka på hemmaplan med åtta segrar, sex oavgjorda och noll förluster den här säsongen. Las Palmas är obesegrade på hemmaplan, men på bortaplan är laget inte lika bra. Jag tror att Deportivo vinner här och spelar på en rak hemmaseger.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.