20 maj, 2024

Speltips 21/12: Salernitana-Virtus EntellaSalernitana tar emot Virtus Entella på hemmaplan. Salernitana har gått bra så här långt den här säsongen och laget ligger på en andra plats i tabellen.

Laget har en förlust på de fem senaste matcherna och mot sist platserade Virtus Entella ska man ha god chans att vinna. Virtus Entella har hittills tagit bara fem poäng på tretton spelade omgångar.

Ser vi på båda lagens form kan vi konstatera att hemmalaget kommer till den här matchen med en förlust på de fem senaste. I det två senaste matcherna har laget dock tappat viktiga poäng i toppstriden genom två oavgjorda matcherna.

Bortalaget i sin tur har öppnat säsongen på ett mindre på sätt. Endast fem inspelade poäng har det blivit så långt i ligan.

Jag tror mycket på hemmalaget i den här matchen. Salernitana har inte råd att tappa poäng mot botten gäng om man ska tillhöra toppen. Jag väljer att spela på en rak hemmaseger.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.