20 april, 2024

Speltips: Sheffield United-Rotherham

Topplaget Sheffield United tar emot Rotherham i den 20:e omgången av Championship. 

Hemmalaget har fått upp farten ordentligt och ligger inför dagens match på en tredje plats i tabellen. Rotherham i sin tur kommer till den här matchen med en tung period bakom sig. Laget ligger på en 17:e plats och har en inspelad poäng på de fem senaste. 

I den senaste omgången föll man på hemmaplan mot Norwich. Sheffield i sin tur kommer till den här matchen med en förlust på de fem senaste men har även tre raka segrar. I helgen besegrades Burnley på hemmaplan med 5-2. 

Jag tror att vi kommer se mål i den här matchen. Hemmalaget är stora favoriter men jag är inte lockad att klicka på en hemmaseger till runt 1.40. Istället blir mitt spel över 2.5 mål. 

Sheffield United-Rotherham 

Tips: Över 2.5 mål

Odds: 1.76@Unibet 

Insats: 1.5 unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.