22 juli, 2024

2019-05-11: Speltips

Gårdagen slutade med fullpott och nu hoppas jag att flytet håller i sig. Idag lördag har vi en del spännande matcher att se fram emot. När det gäller spel har jag tittat på följande matcher.

Dagens första speltips:

Atalanta-Genoa (Italien, Serie A)

Tips: 1 asian handicap -1

Odds: 1.85

Spelbolag: Bet365

Insats: 20kr

Två lag som har enormt mycket att spela för. Atalanta jagar tre viktiga poäng i kampen om platserna till Champions League nästa år. Genoa i sin tur jagar poäng för att säkra kontrakt. Hemmalaget kommer till den här matchen med tio raka matcher utan förlust i ligan. Den senaste förlusten i ligaspelet kom i slutet på februari, då laget föll på bortaplan mot Torino. Genoa i sin tur har bara en seger på de tio senaste matcherna och här får man det tufft. Atalanta är det laget som gjort mest mål i hela ligan. Atalanta har bra form och segrarna mot Napoli och Lazio på bortaplan ger laget extra självförtroende. Jag tror att vi kommer se ett taggat hemmalag som går för en seger och mitt spel blir att Atalanta vinner med asian handicap -1.

Dagens andra speltips:

Fiorentina-Milan (Italien, Serie A)

Tips: 2 asian handicap -0.25

Odds: 2.14

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

Milan jagar viktiga poäng i jakten på en fjärde plats. Laget form är dock inte det bästa. Två segrar på de åtta senaste matcherna. Fiorentina som gjort en bra säsong har ännu sämre form. Ingen seger på de elva senaste matcherna talar sitt tydliga språk. Milan har bara en seger på de fem senaste bortamatcherna. Fiorentina i sin tur har plockat bara tre poäng på de fem senaste hemmamatcherna. Med tanke på att Fiorentina spelare har redan tagit semester väljer jag spel på Milan. Jag väljer dock att säkra upp lite med asian handicap -0.25. Jag vågar inte lita på Milan fullt ut.

Dagens tredje speltips:

AFC Eskilstuna-Falkenbergs FF (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 1.90

Spelbolag: Bet365

Insats: 20kr

AFC överraskade alla under cupspelet och tog sig hela vägen till final. Här har vi två lag som gjort bra insatser i inledningen av serien, men inte fått med sig resultat. Båda lagen har tagit en seger så här långt. Båda lagen har gjort åtta mål och det som skiljer lagen åt är insläppta mål. AFC har släppt in fjorton och Falkenberg femton mål. På förhand är det svårt att veta vilken matchbild vi kommer att få se här. Båda lagen behöver poäng, men båda kan vara även rädda att förlora. Det som talar lite för hemmalaget är fördel av hemmaplan och konstgräset. Jag väljer att spela på hemmalaget med asian handicap -0.25 till 1.90 gånger insatsen.

Dagens fjärde speltips:

GIF Sundsvall-Örebro SK (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 1 asian handicap -1

Odds: 2.28

Spelbolag: Unibet

Insats: 25kr

Två lag med tveksam form och med trevande start på Allsvenskan. Sundsvall har vunnit två, kryssat två och förlorat tre gånger den här säsongen. Örebro i sin tur har bara en seger och endast fem inspelade poäng. Orsaken till det skrala poäng samlingen kallas dålig försvarsspel. Laget har nämligen släppt in fjorton mål på sju spelade omgångar. Sundsvall i sin tur har 11-11 i målskillnad. Med tanke på ÖSK:s dåliga defensiv och att Linus Hallenius har hittat målformen så väljer jag att spela på hemmaseger med asian handicap -1. Pengarna tillbaka om Sundsvall vinner med uddamålet.

Dagens femte speltips:

Trelleborgs FF-Halmstads BK (Sverige, Superettan)

Tips: Under 2.5 mål i matchen

Odds: 1.95

Spelbolag: Bet365

Insats: 10kr

Halmstad har fått en riktigt dålig start i Superettan. Inför den här säsongen tippades HBK tillhöra toppen, men efter sex spelade omgångar ligger laget sist. Efter förlusten mot Öster i den senaste omgången på hemmaplan valde styrelsen att sparka tränaren Igor Krulj. Han ersätts av Magnus Haglund som blir ny manager i HBK. Haglund har dock haft bara två träningar med laget och på så kort tid är det svårt att förändra speciellt mycket. Jag tror dock att en ny röst kan göra att HBK tänder till. Trelleborg i sin tur har inlett säsongen med en vinst, fyra oavgjorda matcher och en förlust, har samlat ihop sju poäng och ligger på en tiondeplats inför omgången. TFF har gjort nio och släppt in lika många mål bakåt. Jag tror att vi kommer se en tajt match med få mål. Mitt spel här blir under 2.5 mål i matchen.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.