22 juli, 2024

Topptipset 27/2: Analys och förslag

Grattis till alla som hakade på igår. Det blev åtta rätt och drygt 3500 kronor in på kontot. Lite synd med City och Fullham mål, som sänkte utdelningen från drygt 16000 till 3500. Idag kör vi vidare och hoppas på samma lycka som igår. 

Jag kommer inte att gå igenom alla matcher här. Analysen och mina tankar kan ni läsa på Europatipset. 

Det var man kan säga om kvällens kupong är att det är många stora favoriter och det gäller att hålla nere insatsen då jag har svårt att se att favoriterna kommer att falla ikväll. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.