25 april, 2024

Testar spel på Derby

Det blev ingen lyckad kväll igår. Tre spel presenterade jag, två gick med förlust och en men halvförlust. Jag missbedömde Bristol City helt, medan det var lite oflyt i Nottingham matchen där jag trodde att Nottingham skulle vinna med udda målet. Matchen slutade 1-1 och Middlesbroughs kvittering kom på straff. Lyon hamnade i tidigt underläge men hämtade i alla fall upp det till 2-2.

Idag onsdag kommer dagens enda drag från Championship och matchen mellan Derby och Sheffield Wednesday. Derby är hittills i år svårslagna på hemmaplan och laget har bara en förslut på hemmaplan. Sheffield i sin tur har i sin tur fyra segrar, en oavgjord och fem förluster på bortaplan.

Derby har en del skador som stör i den här matchen men laget har som sagt varit stabila på hemmaplan och på de fem senaste hemmamatcher har man släppt in bara ett mål. Jag tror att vi får se få mål i den här matchen.

Tips: Under 2.5 mål i matchen

Odds: 1.83 @Betsson

Insats: 30kr

Jag kommer under kvällen att bjuda på en del live spel och vill ni hänga med så ladda hem appen telegram via länken. Ladda ner telegram https://t.me/almersrekar

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.