19 april, 2024

Getafe bör vinna hemma

Lördag och söndag blev inte speciellt lyckades för min del. Fyra spel presenterade och bara en vinst. Som tur det är slutade det hela på liten minus. 

Under måndagen lämnade jag inga tips. Idag tisdag kör vi igen. Jag skulle vilja råda er att hålla ner insatserna då vi hittills märkt att det speciellt för spelare att spela utan publik. 

Dagens första drag hämtar jag från La Liga, där hemmalaget Getafe tar emot Espanyol. Espanyol har haft minst sagt en tuff säsong, men laget har ryckt upp sig lite och i omstarten tog man en viktig seger i botten striden. Trots seger ligger laget sist i tabellen men det är bara tre poäng upp till säker mark. 

Getafe i sin tur går mot en fin säsong. Laget ligger på en femte plats i tabellen och har faktiskt bra möjlighet att komma topp fyra. För att det ska bli verklighet har man inte råd att tappa poäng i den här matchen. Jag tror mycket på en hemmaseger. 

Getafe-Espanyol 

Tips: 1

Odds: 2.05

Spelbolag: Bethard

Insats: 25kr 

Spelstopp: 19.29

 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.