22 juni, 2024

Speltips: Milan-Chelsea

Det vankas ”returmöte” i Champions League. Milan tar emot Chelsea där Chelsea vann i den förra omgången med klara 3-0. 

Chelsea som inledde med att förlora mot Dinamo Zagreb. Den förlusten följde laget upp med att spela 1-1 mot RB Salzburg. Själva gruppen är ett getingbo. Salzburg leder gruppen med 5 poäng. Chelsea och Milan är en poäng efter och Dinamo två poäng efter. 

Chelsea kommer nu till det här mötet med tre raka segrar och spelmässigt har det sett allt bättre ut. Sin vana trogen har Potter varit oförutsägbar då man rent taktiskt har ändrat formation i match efter match.

I den senaste omgången i Premier League valde Potter att rotera stora delar av startelvan som besergrade Milan med 3-0. Trots rotationen vann Chelsea med bekväma 3-0 mot Wolves.

Milan i sin tur var klart bättre laget än Juventus i den senaste omgången av Serie A, där man vann med 2-0. Milan har en del skadeproblem och har haft det under en period. Jag håller Chelsea som knappa favoriter men man ska nog inte räkna bort Milan på hemmaplan. 

Jag tror att vi kommer se en tät tillställning. Därmed kommer jag att spela på under 2.5 mål till 1.87 gånger insatsen. 

AC Milan-Chelsea

Tips: Under 2.5 mål

Odds: 1.87

Insats: 1 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.