22 juni, 2024

2019-07-09: Speltips

Fyra speltips från min sida i lördags, där det blev två vinster och två förluster. Idag tisdag börjar kvalet till Champions League på allvar och det därifrån jag hämtar dagens speltips.

Dagens första speltips:

Ararat-Armenia-AIK (Champions League, kval)

Tips: Under 2 mål asian lines

Odds: 1.93

Spelbolag: Bet 355

Insats: 20kr

AIK går in i kvalet till Champions League mot ett lag som bildades för två år sedan. Ett lag vars ägare pumpat in pengar för att vinna ligan. AIK är givna favoriter i den här matchen hos alla spelbolagen. AIK har tappat mark i Allsvenskan och klubben har aviserat att fokus ligger på kvalet. Jag vågar inte riktigt lita på AIK när det gäller den här matchen på bortaplan. Jag kan tänka mig att Rickard Norling väljer som vanligt att prioritera defensiven, vilket är viktigt i kvalmatcherna. Jag förväntar mig att AIK har en del boll, men faktum är att laget haft svårt med målskyttet i Allsvenskan. I den senaste omgången blev det seger på bortaplan mot Kalmar FF med 1-0. Jag väljer här att spela på under två mål asian lines. Det innebär att vi får pengarna tillbaka om matchen slutar med två mål. 

Dagens andra speltips:

FK Sarajevo-Celtic (Champions League, kval)

Tips: Under 2.5 mål i matchen

Odds: 1.75

Spelbolag: Unibet

Insats: 15kr

En på förhand mycket intressant match. Det väntas stor publik när Sarajevo tar emot Celtic. Den fanatiska publike i Sarajevo kan bära sitt lag till en skräll i hemmamatchen. Båda laget har haft uppehåll i sina ligor. Celtic nådde inte fram till gruppspelet förra säsongen och istället fick man spela i Europa League. Sarajevo i sin tur åkte ut i första omgången av kvalet till Europa League förra året. Laget svarade för en fin prestation i första mötet med Atalanta där men fick med sig 2-2 till returen i Sarajevo. I returen blev man dock överkörda av Atalanta och förlorade med hela 1-7. Celtic är favoriter i den här dubbelmötet, men jag kan tänka mig att Celtic är ute efter en bra resultat att ta med sig hem. Samtidigt Sarajevo kommer att försöka spela kontrollerad för att inte släppa in något mål inför returen. Mitt spel här blir under 2.5 mål i matchen till 1.75 gånger insatsen. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.