19 maj, 2024

Stryktipset 25/1: Analys och förslag

Stryktipset 25/1: Analys och förslag

Lördagens kupong ser mycket svår ut måste jag säga. Många matcher som kan gå hur som helst och det borde innebära att vi kommer att bjudas på en del skrällar.

1. Southampton-Tottenham

Direkt har vi en match som kan gå lite hur som helst. Jag skriver det här fredag kväll och då är Tottenham knappa favoriter sett till oddset, men hemmalaget är högre streckade på kupongen. Här kommer jag att avvakta tills jag sett vilka lag som kommer till den här matchen. Här kan det blir bra värde i att välja sida.

2. Hull-Chelsea
I början av veckan tänkte jag ta med mig en halvgardering i den här matchen, men ändrade mig i slutet på veckan. Chelsea är ojämna och kommer man inte med sitt bästa lag riskerar man att åka ur. Hull i sina bästa stunder kan slå vilket lag som helst känns det som. I skrivande stund tar jag med mig att täcken i den här matchen.

3. Newcastle-Oxford United
Newcastle spelar inte speciellt bra i ligan, men på någon underligt sätt får man med sig poäng. Senast låg laget under mot Everton med 0-2 men på stopptid lyckades man både reducera och kvittera. Här tar man emot ett lag från League One. Dessutom är Oxfords form på väg neråt, där laget har inte vunnit på fyra raka matcher. Newcastle lär säkert vila en del spelare här, men trots det ska man vinna. Det kan hända att jag tar med krysset beroende på hur procenten faller.

4. Coventry-Birmingham
Ännu en knepig match på förhand. Coventry från League One mot Championship laget Birmingham. Coventry är ruskigt svårslagna, i år har laget förlorat bara tre matcher. I ligan är laget obesegrade i sju raka matcher. Birmingham i sin tur hade en tung period under jul och nyår, men är obesegrade i tre raka matcher när det gäller ligaspelet. Här tror jag många kommer att köra en helgardering och från början var jag inne på samma sak. Dock har under senaste dagarna Birmingham vuxit som en potentiell spik. Det är nämligen så att Coventry spelar sina hemmamatcher på samma arena som Birmingham. Därmed kommer Birmingham att ha större publikstöd än Coventry.

5. West Ham-West Bromwich
När jag i början av veckan tittade på kupongen satte jag en spik etta i den här matchen, men nu i slutet av veckan har jag ändrat mig helt. Inte minst efter West Hams bleka insats i onsdags mot Leicester där man föll med hela 4-1. West Bromwich var under en period obesegrade I femton ligamatcher, men ser man på de fem senaste matcherna så har laget bara en seger. Här kan West Ham vara en bra spik.

6. Burnley-Norwich
Även i den här matchen hade jag tänkt att helgardera från början, men efter matcherna i veckan tror jag att det räcker här med 1X. Norwich föll mot ett blekt Tottenham i veckan, medan Burnley gjorde en defensiv fin insats när laget besegrade Manchester United på bortaplan. I skrivande stund så blir det 1X i den här matchen, men det är inte helt otänkbart att jag tar med en helgardering.

7. Reading-Cardiff
En mycket svårmatch att tippa. Båda lagen har ungefär lika bra/dålig form. Båda lagen har haft svårt att vinna matcher, men båda är svårslagna. Tittar vi på Reading så har hemmalaget en förslut på de elva senaste tävlingsmatcher. Cardiff i sin tur två förluster på de fjorton senaste. Här är det bara att måla på. Alla täcken ska med.

8. Millwall-Sheffield United
Ännu en på förhand knepig match. Millwall är ett lag som om man har en bra dag kan vinna mot vem som helst, men kan också förlora mot vem som helst. Sheffield United har imponerat stort i Premier League och frågan är hur mycket laget kommer att prioritera den här matchen. Vilka täcken jag tar med mig i den här matchen avgörs av vilka startelvor kommer till spel. I skrivande stund så ligger en helgardering på sin plats.

9. Portsmouth-Barnsley
Ännu en på papper svårtippad match. Hemmalaget ligger i toppstriden av League One, medan Barnsley strider om ett nytt kontrakt i Championship. Formmässigt är Portsmouth bättre där laget har bara en förslut på de nio senaste tävlingsmatcher. Barnsley i sin tur hade en bra period med fem raka matcher utan förlust. Dock har laget två segrar och tre förluster på de fem senaste matcherna. Hemmalaget är favoriter hos svenska folket och spelvärde finns helt klart på X2 i den här matchen.

10. Stoke-Swansea
Stoke har spelat upp sig på sistone och laget har lämnat nedflyttningsplatserna, men ännu är inte faran över. Ner till Barnsley är det bara fyra poäng. Swansea har den här säsongen förlorat bara två av tretton matcher på bortaplan. Förlusterna har kommit mot Brentford och West Browich. Här väljer jag i första hand att plocka bort Stoke och tar med mig X2, men det kan hända att jag tar mig en helgardering och plockar bort täcken i någon annan match.

11. Blackpool-Tranmere
Den här matchen lottas och det är fördelat på tolv 1, två X och två 2. Jag väljer att chansa på att spika ettan så länge procenten håller sig under 75%.

12. Bristol R-Fleetwood
Näst sista matchen är liga match i League One med två lag i usel form. Hemmalaget har sex raka matcher utan seger, medan borta facit är en seger på de åtta senaste matcherna. Här borde man helgardera, men jag spikar tvåan i hopp om en liten skräll.

13. Ipswich-Lincon
Svenska folket tro väldigt mycket på en hemmaseger i den här matchen. Ipswich är i bra form och har en förlust på de fem senaste matcherna. Laget placerar sig på tredje plats i tabellen och laget är bara två poäng efter topp två lagen. Lincon i sin tur hittar vi på en tolfte plats med 37-poäng, vilket är fyra mindre än Sunderland som ligger på en sjätte plats. Lincon har precis som hemmalaget bara en förslut på de fem senaste matcherna. Jag tar med X2 och försöker jobba in en skräll.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.