22 maj, 2024

Schalke klara favoriter

Tung afton igår ikväll, där jag trodde stenhårt på AZ Alkmaar mot Partizan. Alkmaar var det bättre laget och skapade mängder med målchanser, men efter underläge 0-2 slutade matchen 2-2. En annan miss gjorde jag i matchen mellan Basaksehir och Roma. Jag trodde mycket på hemmalaget, men Roma vann den matchen enkelt. Det som räddade kvällen var krysset mellan Braga och Wolverhampton där hemmalaget hämnade upp 1-3 underläge till 3-3.

Fredagen bjuder inte på många spelobjekt men här kommer första draget.

Hemmalaget Schalke tar emot Union Berlin. Berlin har imponerat stort under inledningen och laget har bara en förlust på de fem senaste matcherna. Union Berlin parkerar på en elfte plats i tabellen. Trots laget fina form så tror jag mycket på hemmalaget. Främst på grund av att Berlin har tagit bara fyra poäng på bortaplan den här säsongen. Schalke i sin tur har förlorat bara en match på hemmaplan den här säsongen, men har bara två vinster på hemmaplan. Vi kan även notera att laget har tre raka oavgjorda matcher på hemmaplan.

Trots det tror jag att man vinner ikväll och det ganska enkelt.

Tips: 1 asian handicap -1

Odds: 2.25 @Betsson

Insats: 25kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.