21 maj, 2024

Speltips: Cosenza-Frosinone

Cosenza tar emot serieledaren Frosinone på hemmaplan. Hemmalaget har fått en dålig start på den här säsongen. Laget ligger 14:e plats i tabellen med 11-poäng. Frosinone leder Serie B med 21-poäng. 

Hemmalaget kommer till den här matchen med trevarna förluster och 1-10 i målskillnad. Senaste seger tog laget i slutet av september då Como besegrades på hemmaplan med 3-1. Cosenzas har stora problem med målskyttet och på de tio inledande omgångar har man gjort endast nio mål. Defensiven är inte heller det bästa där man släppt in 16-mål i inledningen. 

Frosinone i tur har hittills varit stabila men har redan förlorat tre matcher. Till den här matchen kommer laget med fyra Segerström och en förlust på de fem senaste. Laget har 15-6 i målskillnad och mycket talar för en målsnål tillställning. 

Frosinone har släppt in tre mål på de fem senaste matcher och två av dessa kom mot Parma på bortaplan. 

Cosenza-Frosinone

Tips: Båda lagen gör inte mål 

Odds: 1.85@Bethard 

Insats: 1 Unit 

Tips 2: 2+Under 3.5 mål

Odds: 3.80

Insats: 0.5 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.