22 juli, 2024

Målsnålt i ångestmatchen?

Få speltips från min sida under senaste dagarna, mest beroende på att jag inte hittat några riktigt fina spel. Om vi blickar bakåt lite så i lördags satt två av tre spel och livespel går bra. Där har jag satt tre av tre under helgen och veckan.

Idag lördag har vi dock en del intressanta matchen och första draget hämtar från ångestmötet mellan Norwich och Bournemouth. Två lag som har dålig form och där Norwich är pusslade att vinna för att kunna haka på laget i bottenstriden. Vid en försluts här skulle det skilja hela nio poäng till just Bournemouth som ligger näst sist i tabellen. Båda lagen har dessutom hel del skadeproblem. Här tror jag vi kommer sen få mål där båda lagen kommer att spela försiktigt för att inte bjuda på något gratis.

Tips: Under 2.5 mål

Odds: 2.13 @Betsson

Insats: 30kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.