24 april, 2024

2019-02-10: Speltips

Gårdagens spel slutade med två vinster och två förluster. Cremonese lyckades inte få hål på Padova och Southampton släppte in ett mål i den 93:e minuten. Idag söndag har jag titta på följande matcher.

Dagens första speltips:

Montpellier-Monaco (Frankrike, Ligue 1)

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 2.08

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

Montpellier tar emot ett krisdrabbad Monaco som inför den här omgången ligger på en nedflyttningsplats. Monaco valde att sparka Leonardo Jardim och anställde Thierry Henry. Efter förlusten mot Strasbourg i mitten av Januari tappade Henry humöret mot en motståndare. Det hela ledde att Monaco sparkade Henry och tog tillbaka Jardim. Det har trots byten av tränaren inte gått speciellt mycket bättre. Laget har åkt ur den franska cupen och sist tog laget enslingen en seger, när Toulouse besegrade på hemmaplan med 2-1.

Dagens andra speltips:

Verona-Crotone (Italien, Serie B)

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 1.80

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

Två lag som kämpar i varsin ende av tabellen. Verona ligger på en sjunde plats i tabellen med 32-poäng och är pressade att vinna för att behålla en plats till play-off. Crotone i sin tur hittar vi på en sextonde plats och laget har spelat in bara 18-poäng på 21 spelade omgångar. Formen hos båda lagen är tveksam där hemmalaget har vunnit bara en av sina fem senaste. Crotones facit är likadan, bara att Crotone har en förlust mer på de fem senaste matcherna. Verona är dock starka på hemmaplan där laget har förlorat bara en match den här säsongen. Crotone i sin tur är usla på bortaplan. På tio spelade borta matcher har man lyckats vinna bara två gånger. Laget har dessutom på bortaplan gjort bara sju mål. Här tror jag att hemmalaget har god chans att vinna.

Dagens tredje speltips:

Atalanta-Spal (Italien, Serie A)

Tips: 1 asian handicap -1.5

Odds: 1.94

Spelbolag: Betsson

Här är det klasskillnad mellan lagen. Atalanta är i riktigt bra form och laget har bara en förlust på de åtta senaste matcherna. Laget är med i kampen om en plats i Champions League. Roma som ligger på en fjärde plats har tre poäng mer och en match mer spelad. Jag tror här på en klar hemmaseger.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.