22 maj, 2024

Speltips 29/10: Marseille-Lyon

Lördagen blev återigen lyckad där jag hade fyra rekar och där tre gick med vinst. Jag var helt fel ute i den franska matchen där jag trodde att Nantes kunde ta poäng men laget kollapsade och förlorade med klara 4–0.

I den franska ligan tar Marseille emot krislaget Lyon.

Marseille har öppnat säsongen med blandade resultat. Efter nio spelade matcher ligger laget på en åttonde plats men kommer till den här matchen med bara en seger på de fem senaste.

I veckan tog man en viktig seger i gruppspelet av Europ League då AEK besegrades på hemmaplan med 3–1. Just något ojämna starten i ligan kan bero på att laget klingar på två fronter samtidigt.

Lyon fortsätter att gå tungt i ligan. Laget har fortfarande inte vunnit i ligan och ligger på sista plats efter nio spelade matcher. Lyon har inte fått till det varken offensivt eller defensivt så här långt. Sju gjorda mål har man mäktat med och har släppt in arton. I den senaste omgången föll man på hemmaplan mot Clermont.

Här tror jag mycket på hemmalaget och kommer att lägga en peng av Marseille vinner med minst ett mål.

Marseille-Lyon

Tips: 1 asian handicap -1

Odds: 2.10@Unibet

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 20:44

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.