25 april, 2024

Speltips 29/10: Bayer Leverkusen-Freiburg

Lördagen blev återigen lyckad där jag hade fyra rekar och där tre gick med vinst. Jag var helt fel ute i den franska matchen där jag trodde att Nantes kunde ta poäng men laget kollapsade och förlorade med klara 4–0.

I tyska Bundesliga tar topplaget Bayer Leverkusen emot Freiburg. Leverkusen har chansen att ta över serieledningen från Bayern München om man vinner här.

Jag skrev i veckan om Leverkusen inför deras match mot Qarabaq och det är egentligen bara att kopiera den texten. Leverkusen är obesegrade i ligan och Xabi Alonso som tog över för ett år sedan har gjort stora framsteg med det här laget. Ligan har man 25-7 i målskillnad på åtta spelade matcher. I ligan på hemmaplan har man vunnit fyra raka matcher med 15-4 i målskillnad.

I Champions League har man vunnit de tre inledande matcherna och i veckan körde man över Qarabaq med hela 5–1.

Freiburg i sin tur ligger på en åttonde plats i tabellen och har plockat §e-poäng. Till den här matchen kommer man med två segrar, två förluster och en oavgjord på de fem senaste. Även Freiburg spelade i veckans Europa League och det blev seger på bortaplan mot TSC med 3–1.

Jag håller hemmalaget som det bättre laget här och jag har svårt att se att Freiburg ska kunna skrälla. Med tanke på att Leverkusen har bara en växel så tror jag på att man leder i halvtid, vinner matchen och att det blir minst tre mål i matchen.

Bayer Leverkusen-Freiburg

Tips: 1 halvtid/fulltid + över 2.5 mål

Odds: 2.08@Unibet

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 17:29

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.