20 maj, 2024

Speltips 29/10: AIK-Halmstad

Lördagen blev återigen lyckad där jag hade fyra rekar och där tre gick med vinst. Jag var helt fel ute i den franska matchen där jag trodde att Nantes kunde ta poäng men laget kollapsade och förlorade med klara 4–0.

Det återstår tre omgångar av årets Allsvenskan och det är spännande både i toppen och botten.

På Friends Arena tar AIK emot Halmstad där båda lagen jagat viktiga poäng i hopp om att säkra ett nytt kontrakt.

AIK kommer till den här matchen med en tung förlust senast mot Elfsborg. I den matchen klev Anton Salétros av och det är oklart om han kan vara med.

Under september månad tog AIK två viktiga segrar inform av Djurgården och Mjällby. Dessa två segrar har gjort att AIK lyfte upp till säker mark. Inför dagens fight har man fyra poäng till godo på Brommapojkarna.

Halmstad i sin tur har lika många poäng. Dock har Halmstad inte vunnit sedan börjar av September månad då Sirius besegrades på hemmaplan med 2–1. I den senaste omgången ledde man mot Mjällby på hemmaplan med Mjällby kvitterade med en kvart kvar av matchen.

AIK-Halmstad

Tips: Under 2.5 mål

Odds: 1.70@Nordicbet

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 17.29

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.