22 juli, 2024

Speltips 30/10: St Etienne-Angers

Vilken vecka och inte minst vilken helg för mina rekar. Sammanfattningsvis hade jag arton rekar under veckan och elva av dessa gick med vinst.

Under söndagen hade jag fyra rekar där tre gick med vinst och den sista blev inte av. Matchen mellan Marseille och Lyon startade aldrig på grund av oroligheterna utanför och på arenan innan matchstart.

Det är skralt utbud av matcher denna måndag. I den franska andra ligan bjuds vi på ett toppmöte när St Etienne tar emot Angers.

St Etienne ligger på en femte plats i tabellen och är två poäng bakom Angers. Laget kommer till den här matchen med fyra segrar och en oavgjord på de fem senaste. Lagets defensiv har imponerat i inledningen av den här säsongen. Till den här matchen kommer man med fem raka hållna nollor.

Angers har även dem bra form och kommer till den här matchen med fem raka segrar. Till skillnad mot hemmalaget har Angers släppt in ett mål på de fem senaste matcherna.

Det här lutar åt en tajt match och jag tycker att under 2.5 mål är ett bra spel.

St Etienne-Angers

Tips: Under 2.5 mål

Odds: 1.75@Unibet

Insats: 0.5 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.