22 maj, 2024

Speltips 31/10: Wigan-Charlton

Måndagens rek gick med vinst där jag tipsade om under 2.5 mål i matchen mellan St Etienne och Angers i den franska andra ligan.

Få spelobjekt denna tisdag men jag har tittat lite närmare på i engelska League One där hemmalaget Wigan tar emot Charlton.

Wigan har startade ligan på minsta bra sätt men kommer till den här matchen med tre segrar och två förluster på de fem senaste. Laget har tre raka segrar i ligan och brukar vara starka på hemmaplan. Det här är dessutom lagets tredje raka hemmamatch.

Ser vi på de tre senaste som man har vunnit så har man dessutom hållit nollan i samtliga.

Charlton i sin tur har fyra poäng mer än på bortaplan har man ännu inte vunnit den här säsongen. På fem spelade bortamatcher har man skrapat ihop bara två poäng. Det ska dock sägas att matcherna varit jämna och förlusterna är med uddamålet. Laget hade dock en fin svit på sex raka utan förlust men i de två senaste omgångarna har man förlorat. 1–3 mot Lincoln på bortaplan följdes upp med 0–2 på hemmaplan mot Bolton.

Hör förväntar jag mig inte någon stor offensiv match från någon av lagen. Med tanke på Charltons borta facit så väljer jag att gå på hemmalaget.

Wigan-Charlton

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 2.14@Unibet

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 20:44

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.