21 april, 2024

VM 2022: Speltips Grupp G

På söndag drar den omdiskuterade Vm i Qatar igång. Ett VM som enligt mig och många andra borde aldrig gått till Qatar. Nu är det som det är och vi kan hoppas att VM ur Betting och spelmässigt perspektiv blir en lyckad event. 

I den här gruppen har vi förhandsfavoriten till guldet i form av Brasilien. Tittar vi på den truppen som Brasilien kommer med så kan man bara hålla med om det favoritskap som laget har på sig. Bakom i den här gruppen är det ett getingbo. Serbien och Schweiz är enligt marknaden lagen som kommer att fajtas om andra platsen. Kamerun skulle inte jag räkna bort heller faktiskt. 

Det är dock svårt att hitta vettiga spel i den här gruppen. Med tanke på att jag håller Brasilien som turneringens bästa lag bygger jag mina spel utifrån det. 

Tips:

Brasilien går till semifinal 

Odds: 2.00@Unibet

Tips: 

Brasilien går till final 

Odds: 3.00@Unibet 

När det kommer till övriga lag och spel så väljer jag att hålla Serbien som näst bäst i den här gruppen. Jag tycker att Schweiz är inte lika bra och att Serbiens spelare är på väg uppåt i sin karriärer medan det är tvärtom hos Schweiz. Dock om Serbien ska lyckas gå långt och framförallt ta sig vidare från gruppen måste Mitrovic och Vlahovic leverera offensivt. Båda två har haft skadeproblem men när de har spelat så har båda presterat. 

Tips:

Serbien går vidare från gruppen

Odds: 2.01@Pinnacle 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.