24 juli, 2024

Speltips: Burton-Plymouth

Eftersom stora ligorna har uppehåll då VM inleds imorgon så får vi leta spel i längre divisionerna. Här har vi två lag som vi hittar i League One, vilket är Englands tredje liga. 

Med reservation att jag inte har koll på den här ligan tycker jag att oddset är på tok för högt på Plymouth som leder serien. 

Burton i sin tur ligger på näst sista platsen och laget har vunnit endast tre matcher den här säsongen. Man har en seger på de fem senaste. Laget stora problem som man kan läsa sig fram till har defensiven varit. Hela 38-insläppta mål, vilket är sämst i hela ligan. 

Plymouth i sin tur har hittills varit stabila. Laget har två förluster den här säsongen och till den här matchen kommer man med 14-raka matcher utan förlust i ligan. 

Som sagt det jag går på i den här matchen är statistiken och visst desto mer segrar man har desto närmare en förlust kommer man. Dock med tanke på hur Burtons försvar sett ut den här säsongen tycker jag att 2.12 med asian handicap -0.25 låter på tok för högt. 

Burton-Plymouth

Tips: 2 asian handicap -0.25

Odds: 2.12@Unibet 

Insats: 0.5 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.