20 maj, 2024

Speltips: Strasbourg-Lens

Min chansning igår lyckades inte. Jag rekade att båda lagen inte skulle göra mål i matchen Manchester United och Charlton och att Charlton skulle få minst två kort i matchen. United höll nollan men inga kort delades ut. 

I den 18:e omgången av Ligue 1 tar Strasbourg emot Lens på hemmaplan. 

Hemmalaget har gått riktigt tungt innan uppehållet och det har inte blivit bättre efter uppehållet. Under hela säsongen har laget vunnit bara en match. Dock har man spelat åtta oavgjorda. På hemmaplan har laget ingen seger, fem oavgjorda och fyra förluster med 9-16 i målskillnad. 

I omstarten efter uppehållet har laget nära att ta pling på bortaplan mot självaste PSG men en straff i 95:e minuten förstörde den dagen. I matchen efter hamnade man i tidigt underläge på hemmaplan mot Troyes. Laget visade dock moral och hämtade upp 0-2 till 2-2 men med tolv minuter kvar släppte man in baklängesmål. 

Lens i sin tur har gått starkt den här säsongen och laget ligger på en andra plats i tabellen med fyra poäng upp till PSG. Laget gjorde en stark insats i den senaste omgången när man på hemmaplan besegrade just PSG. Den stora orsaken att laget gått så pass bra är stark defensiv. Lens är det laget som släppt in minst mål i ligan.

Lens behöver vinna här för att fortsatt sätta press på PSG och jag tror att man har goda möjligheter. Min rek blir att Lens vinner matchen med asian handicap -0.25 till 1.75 gånger insatsen.  

Strasbourg-Lens

Tips: 2 asian handicap -0.25

Odds: 1.75@Bet365 

Insats: 1 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.