24 juli, 2024

Alison skadad när Liverpool vann

Alisson Becker skadade sig vid en utspark och tvingades utgå i 38:e minuten. Alisson tog sig mot vaden men brassen kunde på egen hand gå ut från arenan.Det är en vadskada.

Han tyckte det kändes som att något träffade honom bakifrån, sade Liverpools tränare Jürgen Klopp till AFP efteråt.

Redan på onsdag möter Liverpool Chelsea i Uefas Super cup i Turkiet.

Han kommer inte att kunna spela på onsdag, det kan jag säga redan nu, sade Klopp.

Nästa lördag väntar Southampton och den 24 augusti spelar man mot Arsenal, två matcher som Alisson troligtvis missar.

Det är inte bra men vi kommer hitta en lösning och gå vidare.

Så sent som i måndags blev spanske målvakten Adrian klar för Liverpool och nu fick han komma in och vakta målet resten av matchen.

Om det var någon som trodde att nykomlingen Norwich skulle kunna rubba Champions League-mästaren Liverpool så försvann de förhoppningarna fort. Det dröjde bara sju minuter på Anfield Road innan Norwich bjöd på första målet då Grant Hanley styrde in bollen i eget mål.

Förra årets skyttekung i Premier League, Mohamed Salah, ökade på till 2–0 i 19:e minuten sedan bollen gått som flipperkula fram till egyptiern som kyligt satte sitt första men säkert inte sista mål för säsongen.

Norwich spelade modigt och backade inte hem som många lag kommer göra mot Liverpool. Och det straffade sig också när Liverpool lite väl enkelt kunde öka på till både 3–0, nick Virgil van Dijk, och 4–0, nick Divock Origi, före paus.

I andra kunde Norwich finske skyttekung Teemu Pukki lura Liverpools backlinje och reducera till 1–4.

Norwich spelade smartare i andra halvlek men kan också tacka sin målvakt Tim Krul för att förlusten inte blev större än den blev. Han gjorde några riktigt fina räddningar på skott och frisparkar från Liverpools sida.

Källa: TT-AFP

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.