22 maj, 2024

Özil och Kolesinac missar premiären på grund av säkerhetsskäl

Mesut Özil och Sead Kolasinac kommer båda missa Arsenals premiärmatch i Premier League mot Newcastle på söndag. Orsaken anges vara ”ytterligare säkerhetsincidenter”.

Arsenalduon hamnade i ett bilkapningsdrama för två veckor sedan när knivbeväpnade motorcyklister stoppade den Mercedes de båda färdades i. Özil flydde in på en restaurang medan Kolasinac utmanade gärningsmännen.

”Mesut Özil och Sead Kolasinac kommer inte vara med i laget för vår öppningsmatch mot Newcastle United på grund av ytterligare säkerhetsincidenter som undersöks av polis” säger Arsenal i ett uttalande på fredagen.

Säkerheten för spelarna och deras familjer är alltid högsta prioritet och vi har tagit här beslutet efter samtal med spelarna och deras representanter.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.