24 juli, 2024

Speltips: Inför Kroatien-Albanien

Den första omgången av gruppspelet i EM har spelats klart och jag är inte speciellt imponerat av något lag så här långt.

Idag öppnar Kroatien och Albanien dagen där båda lagen kommer till den här matchen med tunga förluster. Kroatien gjorde en okej match mot Spanien men föll med 3–0.

Nu gäller det för Kroatien att brösta upp sig och ska man gå vidare från den här gruppen så är det bara seger som gäller. Mot Spanien hade man sina lägen men lyckades inte spräcka nollan.

Albanien chockade Italien genom att tidigt ta ledningen efter Italiens bjudning. Därefter var det aldrig något snack och Italien vände och vann den matchen både välförtjänt och rättvist. Albanien spelade med lågtstående försvar och det lär man göra även i den här matchen.

Här tror jag att Kroatien vinner, men jag tror inte att det blir någon målkalas. Mitt spel blir att Kroatien vinner, samt att det inte blir fyra mål i matchen.

Speltips

Kroatien-Albanien

Tips: 1+under 3.5 mål

Odds: 1.87@Bethard

Insats: 2 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.