24 juli, 2024

Speltips: Inför Danmark-England

Gårdagens spel från Kroatien och Albanien gick dessvärre med förslut. Jag trodde att Kroatien skulle vinna och att vi inte skulle få fyra mål i matchen.

Idag har vi tre nya matcher och jag hämtar första spelet från Danmark som tar emot England.

Danmark bjöd inte på någon vidare underhållning när laget i öppningsmatchen kryssade mot Slovenien där man tappade ledningen i slutet av matchen. Danmark inledde den matchen piggt men efter ledningsmålet och framförallt i den andra halvleken tappade man spelet och Slovenien kvittering var varken oväntad eller orättvis.

England i sin tur besegrade Serbien men 1–0 men lagets prestation imponerade inte. Det var defensivt inriktat lag som i första hand ville minimera riskerna defensivt. Det kändes som att spelarna spelade med handbromsen på. Spelmässigt var det inte varken förvånade eller överraskande att Trent Alexande-Arnold var vilsen i sin position på mitten. Harry Kane var osynlig under den första halvleken och mest beroende på att England valde att knappt gå till anfall.

När man dessutom tog ledningen genom Jude Bellingham backade man hem och bevakade sin ledning. Målet kom efter tre riktigt fina individuella prestationer.

Efter det tog Serbien över och England ska vara glada att man tog en seger.

Den här matchen spelas efter Slovenien-Serbien och det ska man lägga i beräkning när man tippar den här matchen. Skulle den matchen sluta oavgjort så gynnas England av ett oavgjort resultat i den här matchen. Samtidigt vid en seger så är man klara för avancemang. För Danmarks del gäller det samma sak. Vid ett oavgjort resultat i den andra matchen behöver inte danskarna chansa för att vinna. Skulle något av lagen vinna i den första matchen då kommer både Danmark och England att behöva vinna här för att inte sätta sig i en situation där man är piskade att vinna i den avslutande matchen.

Hur som helst så är England i grunden ett bättre lag och om vi bortser från olika resultat i den andra matchen så lockas jag att spela England. Jag tycker inte att Danmark såg speciellt bra ut mot Slovenien som i sig inte håller samma klass som England. Den stora frågan är om England kommer att eventuellt spela som mot Serbien. Nämligen kontrollerande och defensivt inriktat. Jag tror det! Gareth Southgate tror jag har så klart för mål att ta sig vidare från den här gruppen och det utan att behöva riskera speciellt mycket. Efter matchen mot Serbien var jag besviken som sagt på hur laget misslyckades att utnyttja offensiva spelare på ett bättre sätt. Samtidigt så vann man matchen och det var viktigaste för England.

Här tror jag vi kommer se Danmark som försöker spelade defensivt mot ett England som kommer att försöka kontrollera matchen. Jag kan tänka mig att Danmark kommer att försöka stänga ytorna för England och satsa på offensiva omställningar. Med det sagt så tror jag på underspel i den här matchen.

Speltips:

Danmark-England

Tips: Under 2.5 mål

Odds: 1.71@Unibet

Insats: 1.5 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.