25 april, 2024

2019-04-29: Speltips

Inga speltips från min sida under söndagen. I lördags lämnade jag tre speltips där två av tre gick med vinst. Dessvärre kom missen i matchen mellan Fullham och Cardiff där jag trodde på Cardiff. 

Idag har jag kollat på följande matcher. 

Dagens första speltips:

Atalanta-Udinese (Italien, Serie A)

Tips: 1 asian handicap -1.5

Odds: 1.99

Spelbolag: Bet365

Insats: 20kr

Atalanta har gjort en riktigt bra säsong och här jagar man en seger som skulle ta laget upp på en fjärde plats. Här är det inget som talar emot det egentligen. Atalanta har många fina offensiva spelare och laget har gjort näst mest mål. Det är bara Juventus som gjort fler mål än Atalanta den här säsongen. Lagets form är inget fel på heller. Ser man på de fem senaste matcherna så har Atalanta tre seger och två oavgjorda matcher. Udinese i sin tur ligger på en sjuttonde plats i tabellen och laget har fyra poäng mer än Empoli på artonde platsen. Udinese har en seger på de fem senaste matcherna och på bortaplan är man riktigt svaga. Den här säsongen har man bara en seger på bortaplan och sammanlagt har man bara åtta poäng på bortaplan. Här tror jag stenhårt på Atalanta och väljer att spela med asian handicap -1.5. Det innebär att Atalanta måste vinna med två bollar för att spelet ska sitta. 

Dagens andra speltips: 

GIF Sundsvall-Falkenbergs FF (Sverige, Allsvenskan)

Tips: Båda lagen gör mål

Odds: 1.70

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

Här har vi två lag som letar både form och en seger. Sundsvall som imponerade förra året har inlett svagt. En seger och två oavgjorda på de fem inledande omgångar. Falkenberg vann mot Örebro i premiären och efter det har laget förlorat tre matcher och spelat oavgjort. Sundsvall besegrade Malmö FF på hemmaplan, men efter det förlorade laget på bortaplan mot Elfsborg. Det följde man upp med en ny förlust och det mot Kalmar FF. I den senaste omgången tappade man tre poäng i slutet av matchen mot Helsingborg på bortaplan. Jag kommer att välja två spel här. Den första är att båda lagen gör mål i matchen och den andra att Sundsvall vinner matchen. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.