20 juli, 2024

2019-05-24: Speltips

Senaste speltips lämnade jag i söndags och då blev det två vinster och två förluster. Idag fredag bjöds vi på avslutande omgång från Ligue 1.

Dagens första speltips:

Cean-Bordeaux (Frankrike, Ligue 1)

Tips: 1

Odds: 1.80

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

Cean ligger på en negativ kvalplats. Laget har två poäng mer än Dijon som ligger näst sist. Här måste man vinna för att undvika i första hand att direkt åka ur, men laget har vid en vinst chansen att klara nytt kontrakt då Amiens har bara två poäng mer än Cean. Bordeaux i sin tur har ingeting att spela för och spelarna tänker säkert redan på semester. Mitt spel här blir att hemmalaget vinner. 

Dagens andra speltips:

GIF Sundsvall-AIK (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 2

Odds: 2.00

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

Det känns som att AIK trummat igång på riktigt under de senaste omgångarna. Efter 0-3 mot IFK Göteborg har laget tagit fyra raka segrar och på de sex senare har man bara en förlust och fem segrar. Idag väntar Sundsvall på bortaplan. Ett Sundsvall som varit en besvikelse i inledningen av säsongen. Lagets målform är tveksam trots att man kommer till lägen. Ett mål på de fyra senaste säger det mesta. Dessutom har Sundsvall en del ekonomiska problem och jag tror att det påverkar spelarna negativt. 

Jag tycker att oddset på AIK är för högt med tanke på Sundsvalls form. Jag är dock medveten om att det är en svår bortamatch, men med tanke på att AIK har bra form så tror jag man vinner här.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.