22 juni, 2024

2014-02-15: Speltips

Gårdagen slutade med en vinst och en förlust. Jag trodde att Lazio hade goda chanser att vinna på hemmaplan mot Sevilla, men jag hade fel. Vinst blev det i matchen Celtic-Valencia där jag tippade under 2.5 mål i en match som slutade med Valencia seger 2-0. 

Idag fredag har jag titta på följande matcher.

Dagens första speltips:

Le Havre-Nancy (Frankrike, Ligue 2)

Tips: 1

Odds: 1.70

Spelbolag: Betsson

Insats: 15kr

Sjätte placerade Le Havre tar emot bottenlaget Nancy. Le Halvre har två poäng upp till Lens som har den sista kvalplatsen till högsta ligan. Nancy i sin tur har tre poäng upp till en kvalplats för att hålla sig kvar i ligan. Här talar det mesta för en hemmaseger tycker jag. Nancy har bara en seger på de fem senaste matcherna. Hemmalaget i sin tur är obesegrade i de fem senaste. Den här säsongen har Le Havre förlorat bara en match på hemmaplan. Nancy är ligans näst sämsta bortalag. Jag tror att hemmalaget vinner här.

Dagens andra speltips:

Lorient-Red Star (Frankrike, Ligue 2)

Tips: 1

Odds: 1.56

Spelbolag: Comeon

Insats: 25kr

Trean Lorient tar emot näst jumbon Red Star. Hemmalaget har sex poäng upp till andra placerade Brest. De första två lagen går direkt till högsta ligan. Lorient kommer till den här matchen med fyra segrar och en förlust på de fem senaste matcherna. Red Star i sin tur har en seger på de fem senaste och är utan seger i de fyra senaste. Red Star har inte vunnit någon bortamatch i år. Med tanke att kassan behöver fyllas på efter veckans missar väljer jag att spela på en rak hemmaseger trots det låga odds.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.