21 maj, 2024

Speltips: Burnley-Chelsea

Min rek från i torsdags gick med vinst. Dock lite synd att Atlanta släppte in mål på straff annars hade även chansningen på 4.65 gånger gått in. Veckans rekar gav +2.87 Unit.

Under lördagen tar Burnley emot Chelsea i den åttonde omgången av Premier League.

Burnley har inlett säsongen med en seger, en oavgjord och fem förluster. Nykomlingen har därmed fått en tuff start i ligan. Tränaren Vincent Kompany har trots tuff start hållit fast vid sin spelidé och i den senaste omgången kom trendbrottet när laget besegrade Luton.

Det ska tilläggas att laget haft en tuff spelschema där man i inledningen mött, Manchester City, Tottenham, Manchester United och Newcastle.

Chelsea har inte heller fått någon vidare start på den här säsongen. Två segrar, två oavgjorda och tre förluster är lagets inledande facit. Det som har saknats i inledningen är framförallt målskyttet. På sju inledande matcherna har man gjort bara sju mål. Defensivt har man sett stabila ut där man släppt in sex mål.

I den senaste omgången bänkades Raheem Sterling och Nicolas Jackson och då kom seger mot Fulham.

Min rek i den här matchen blir under 2.5 mål och det till 2.09 gånger insatsen.

Burnley-Chelsea

Tips: Under 2.5 mål

Odds: 2.09@Expekt

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 15.59

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.