24 april, 2024

Speltips: Åtvidabergs FF-BK Olympic

Min rek från i torsdags gick med vinst. Dock lite synd att Atlanta släppte in mål på straff annars hade även chansningen på 4.65 gånger gått in. Veckans rekar gav +2.87 Unit.

Den svenska fotbollen går mot slutet och i Division 1 södra tar hemmalaget Åtvidaberg emot Olympic.

Åtvidaberg kommer till den här matchen med bara en seger på de sju senaste matcherna. Trots att det har varit skralt med tre poäng har Åtvid gjort bra matcher och borde nog ha plockat några fler poäng än vad fallet blivit.

Lagets stora problem den här säsongen har varit spel i den sista tredje delen både offensivt och defensivt. Åtvid är ett av lagen som gjort minst och släppt in mest mål i serien. I den senaste omgången blev det dock en poäng mot topplaget Lund.

Inför den här omgången ligger Åtvidaberg på säker mark med sina 28-poäng. Det är dock bara fem poäng ner till Ängelholm som ligger näst sist.

Olympic i sin tur ligger tre poäng bakom Åtvidaberg men har fyra raka matcher utan förlust. Senaste förlusten kom på bortaplan mot Eskilsminne. För två omgångar sedan tog laget en tung seger på hemmaplan mot Ängelholm och det följde man upp med segern senast mot Ariana FC. Båda matcherna vann Olympic med 1–0. Ser vi på lagets målstatistik så kan vi konstatera att man har gjort 28 och släppt in 41-mål den här säsongen.

Med tanke på poäng och tabellställningen så tror jag att vi kommer att se två försiktiga lag i den här matchen som är rädda att förlora. Min rek i den här matchen blir under 2.5 mål och det till 2.08 gånger insatsen.

Åtvidabergs FF-BK Olympic

Tips: Under 2.5 mål i matchen

Odds: 2.08@Bet365

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 15.59

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.