25 april, 2024

Chievo vinner hemma

Dagens tredje drag hämtar jag från Italien och Serie B, där hemmalaget Chievo tar emot Livorno.

Här tycker jag att oddset på hemmalaget är lite för högt. Oddset har förvisso under veckan sjunkit något, men jag tycker att det finns bra spelvärde i den här matchen trots det. Chievo ligger på en sjunde plats med sex poäng upp till en andra plats som innebär direkt uppflyttning till Serie A. Livorno i sin tur ligger hopplöst sist i tabellen och tolv poäng upp till en kvalplats. Jag tror att Livorno redan gett upp den här säsongen. Laget har inte vunnit på fjorton matcher och på bortaplan har laget tagit bara fyra poäng den här säsongen. Dessutom har man gjort bara fem mål framåt på tretton bortamatcher. Jag väljer här att spela på en rak hemmaseger till 1.80 gånger insatsen. 

Tips: 1

Odds: 1.80 @Bet365

Insats: 70kr 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.