21 juni, 2024

Speltips: Aston Villa-Crystal Palace

Äntligen är landslagsuppehållet över och ligorna sparkar igång. I den femte omgången av Premier League tar Aston Villa emot Crystal Palace.

Aston Villa har inlett säsongen med blandade resultat. Ser vi på ligaspelet så har man vunnit två och förlorat två matcher. Förlusterna har kommit mot Newcastle och Liverpool på bortaplan. Det är dock två förluster som man inte ska skämmas över. Det är inte många lag som kommer att plocka poäng på bortaplan mot Newcastle och Liverpool.

Lagets två segrar och det mot Everton hemma och Burnley borta. Dessutom har laget tagit sig vidare i Europa genom att besegra Hibernian med sammanlagt 8-0. En spelare som varit riktigt bra i inledningen av den här säsongen är Moussa Diaby som värvades från tyska Leverkusen.

Crystal Palace i sin tur har fått bra start på den här säsongen. Laget inledde med att besegra Sheffield United i premiären. I den andra omgången blev det förlust på bortaplan mot Arsenal. I den tredje omgången tog laget en poäng mot Brentford på bortaplan, där Joachim Andersen svarade för kvitteringen. I den senaste omgången blev det seger på hemmaplan med 3-2 mot Wolverhampton.

Jag håller Aston Villa som det bättre laget och mitt spel blir rak hemmaseger till 1.97 gånger insatsen.

Aston Villa-Crystal Palace

Tips: 1

Odds: 1.97@Betfair

Insats: 0.5 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.