22 maj, 2024

2019-05-18:Speltips

Senaste speltips lämnade jag i onsdags. Facit blev, pengarna tillbaka i en match, en förlust och en vinst. Idag lördag har vi en hel del matcher på schemat, men jag tycker att många matcher är knepiga. Jag tänker på dem stora ligorna där många lag inte har något att spela för. Eller för den delen där lag har något att spela för men möter tufft motstånd. 

Jag har valt ut följande speltips denna lördag.

Dagens första speltips:

Werder Bremen-RB Leipzig (Tyskland, Bundesliga)

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 2.50

Spelbolag: 2.50

Insats: 20kr

Intressant match på förhand där Leipzig inte har något att spela för och dessutom väntar cupfinalen mot Bayern München nästa vecka. Bremen i sin tur måste vinna här för att ha chansen att ta en plats i Europa League nästa år. Laget har dock inte allt i sin egna händer utan Wolfsburg och Hoffenheim måste tappa poäng. Leipzig har en del skador inför den här matchen och jag tror att man kommer att vila en del spelare inför finalen i cupen. Jag väljer att spela på hemmalaget med asian handicap -0.25. Halva insatsen tillbaka om matchen slutar oavgjort. 

Dagens andra speltips:

Montpellier-Nantes (Frankrike, Ligue 1)

Tips: 1

Odds: 1.83

Spelbolag: Betfair

Insats: 15kr

Det återstår två omgångar av den franska ligan och här har vi ett hemmalag som ligger på en femte plats, med fyra poäng upp till St Etienne. Det sist nämna möter Nice på hemmaplan. Nantes har bra form och är obesegrade i de sex senaste matcher, men här har man inte speciellt mycket att spela för. Jag tror på hemmaseger. 

Dagens tredje speltips: 

PSG-Dijon (Frankrike, Ligue 1)

Tips:

Odds: 11.00

Insats: 10kr

PSG är hos alla spelbolag stora favoriter. Här har vi då PSG som inte har något att spela för. Dijon i sin tur ligger näst sist med har bara två poäng upp till Monaco som är på säker mark. Det är egentligen inget som talar för en bortaseger mer än motivation. Jag chansar här och spelar på en rak bortaseger till hela elva gånger insatsen. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.