22 maj, 2024

Speltips 5/11: Verona-Monza

Åtta rekar under lördagen där det blev plus 2.27 Unit. Idag söndag blickar vi mot nya matcher och föhoppningar nya vinster.

I den elfte omgången av Serie A tar Verona emot Monza på hemmaplan. Här har vi två dassiga lag. Verona ligger på en 16:e plats i tabellen med åtta inspelade poäng. Laget kommer till den här matchen med fyra förluster och en oavgjord på de fem senaste matcherna. På de fem senaste matcherna har laget lyckats göra bara två mål. I veckan åkte man dessutom ur cupen då man föll mot Bologna på bortaplan med 2–0. I den senaste ligaomgången blev det förlust mot Juventus med 1–0. I en match där Verona var nära att ta en poäng men släppte in avgörande målet i den 97:e minuten.

Senaste segern tog laget i slutet på augusti månad och det mot Roma på hemmaplan.

Monzas form är något bättre då laget bara en förlust på de fem senaste matcherna. Laget ligger på en 10:e plats i tabellen med 9-9 i målskillnad. Förlusten kom för två omgångar sedan och det mot Roma på bortaplan då man föll med 1–0. I den senaste omgången kryssade man på bortaplan mot Udinese där man hamnade i underläge men kvitterade med mindre än halvtimme kvar.

Här förväntar mig en match som inte kommer att bjuda på många mål och min rek blir under 2.5 mål i matchen.

Verona-Monza

Tips: Under 2.5 mål

Odds: 1.75@VerdeCasino

Insats: 1 Unit

Spelstopp: 12:29

Bonus till alla spelare

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.