24 juli, 2024

Speltips 9/7: Fortsätter Benevento att vinna?

Igår satt båda mina spel, vilket är glädjande. Dock förslaget till topptipset gick inte hem, då Fiorentina kryssade på hemmaplan. 

Idag hämtar jag dagens enda spel från Italien och Serie B, där Benevento på hemmaplan tar emot Venezia. Benevento har gjort en kanon säsong och laget är klart för spel i Serie A nästa säsong. Laget har under den här säsongen förlorat bara två matchen och den senaste förlusten kom i den förra omgången på bortaplan mot Crotone. 

Venezia i sin tur ligger och kämpar för undvika negativ kval. Laget ligger på en fjortonde plats och har 39-poäng. Det är tre poäng mer än Juve Stabia som ligger på en negativ kvalplats. Här finns det risk att Benevento checkat ut, men trots det kommer jag att spela på en hemmaseger och det till 1.94 gånger insatsen. 

Benevento-Venezia (Italien, Serie B)

Tips: 1

Odds: 1.94

Spelbolag: Bethard

Insats: 30kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.