24 juli, 2024

2019-06-01: Speltips

Tre speltips förra gången där bara en gick med vinst. Nya tag den här helgen och idag har jag kollat på följande matcher.

Dagens första speltips:

IFK Göteborg-Örebro SK (Sverige, Allsvenskan)

Tips: Över 2.5 mål i matchen

Odds: 1.79

Spelbolag: Unibet

Insats: 15kr

Kanske för första gången den här säsongen går IFK Göteborg in i en match där man är stora favoriter. Laget har imponerat stort under våren och överraskande för många ligger man på en andra plats i tabellen. ÖSK i sin tur har haft en tuff vår där laget vunnit bara tre matcher och två av dessa har kommit på bortaplan. Örebro är en av dem lagen som släppt in flest mål i hela serien. Samtidigt är Göteborg tredje bäst när det gäller gjorda mål. Även defensivt har IFK varit bra under våren. I den här matchen saknar man Lasse Vibe och August Erlingmark, medan ÖSK har Fabio De Sousa Silva, Johan Mårtensson, Martin Broberg, Agon Mehmeti, Dennis Collander och Daniel Björnquist på skadelistan. Göteborg på hemmaplan lär bli påhejade av publiken. Med tanke på hur Örebros defensiv sett ut under våren tror jag att vi kommer få se mål i den här matchen. Första spelet blir över 2.5 mål i matchen. 

Dagens andra speltips: 

IK Sirius-Djurgårdens IF (Sverige, Allsvenskan)

Tips:

Odds: 1.91

Spelbolag: ComeOn

Insats: 15kr

Oddset på en bortaseger har gått upp jämfört med igår. 1.91 på Djurgården känns alldeles för högt. Djurgården kommer till den här matchen med tre raka segrar och bara ett insläppt mål på de tre senaste. Laget har den här säsongen förlorat två gånger och det mot AIK och Hammarby. Sirius i sin tur vann i den senaste omgången på bortaplan mot Örebro. Laget har dock haft svårt defensivt mot bättre lag och jag tror att samma sak kommer ske i den här matchen. Djurgårdens form är bra och vid en seger hakar man på toppstriden på allvar. Mitt spel här blir att Djurgården vinner matchen. 

Dagens tredje speltips:

Falkenbergs FF-Kalmar FF (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 2 asian handicap -0.25

Odds: 1.96

Spelbolag: Bet365

Insats: 20kr

Hör har vi två lag som haft svårt att vinna sina matcher. Hemmalaget inledde Allsvenskan med ett par bra insatser, men Falkenberg saknar spets framåt. I de inledande omgångarna fick man inte med sig några poäng trots att laget gjorde det bra spelmässigt. På senare tid har laget tappat ännu mer och släppt in många mål, där defensiven inte hållit. Kalmar i sin tur spelat sex oavgjorda matcher den här säsongen. Precis som Falkenberg har Kalmar haft svårt att göra mål. Skillnaden är Kalmar har släppt in betydligt färre mål. Här förväntar jag mig en avvaktande matchbild med få mål av naturliga skäl. Jag tycker dock att Kalmar är bättre lag i grunden och väljer därför att spela på bortaseger med asian handicap -0.25. Jag väljer även att spela på under 2.5 mål i den här matchen och det till 1.70 gånger insatsen. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.