25 april, 2024

Bengtsson skickade MFF vidare

Rasmus Bengtsson skickade vidare Malmö FF till tredje kval rundan av Europa League.

Det började illa för MFF som hamnade i underläge i den 12:e minuten efter mindre bra ingripande av Dusan Melichárek. Första målvakten Johan Dahlin kom inte till spel på grund av en infektion i kroppen.

Malmö kom dock tillbaka och vände underläge till ledning 2-1, men på stopptid i den första halvleken kvitterade gästerna.

I den andra halvleken jagade Malmö ett segermål och chanserna saknades inte. Rosenberg var nära två gånger om och även Rieks hotade ett par gånger.

Matchen såg ut att gå mot förläggning, men med sju minuter kvar klev Bengtsson fram och nickade in segermålet.