25 april, 2024

Asian handicap testas på Arsenal

Jag hade inte tänkt lämna några speldrag idag då jag tyckte att utbudet var begränsad, men ett spel lockade idag i alla fall.

Det handlar om matchen mellan Arsenal och Brighton, men först lite om gårdagen. Mina båda drag satt fint med både Leicester och St Etienne.

I till kvällens match. Det är så att oddset på Arsenal har gått upp under dagen och jag tycker att det finns bra spelvärde på hemmaseger.

Visst Arsenal har inte sett speciellt bra ut även efter tränarbytet men det finns kapacitet i det här laget. Brighton har i år varit riktigt dåliga på bortaplan och tagit bara fyra poäng på sju matcher. Dessutom kommer man till den här matchen med fyra raka förluster på bortaplan.

Jag tror att Arsenal vinner ikväll och kan göra det med ett par bollar och när vi får över 1.90 på -1 då måste man klicka.

Tips: 1 asian handicap -1

Odds: 1.93 @Bethard

Insats: 35kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.