22 juli, 2024

Revanschsuget Luton testas till dubbla pengen

Dagens fjärde drag hämtar jag även den från England och Championship och matchen mellan Luton och Wigan.

Här kan jag helt fel ute i min bedömning ska sägas direkt, därför väljer jag att spela med mindre insats i den här matchen.

Luton åkte på en rejäl smäll i den senaste omgången mot Brentford på bortaplan och föll med hela 0-7. Lagets form är inte det bästa heller då laget har en seger och sex förluster på de sju senaste matcherna.

Nu tar man emot Wigan vars form inte är heller något att hänga i julgranen. Wigan har tagit bara en poäng på de fem senaste matcherna. Med tanke på Lutons stor förlust tror jag att man är revanschsugna och fokuserade i den här matchen.

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 2.00

Insats: 25kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.