24 juli, 2024

Speltips: Millwall-WBA

Jag brukar hålla mig borta från att tippa Chamionship men här jag har en god känsla. Hemma laget har varit på gång under de en period och här kommer man med tre raka segrar och bara en förlust på de fem senaste. 

Inför den här omgången ligger laget på en åttonde plats i tabellen med fyra poäng upp till toppen. I den senaste omgången besegra laget Watford på hemma plan med 3-0. 

WBA har inlett säsongen mindre bra och ligger på en blygsam22:a plats med bara två segrar den här säsongen. Det ska dock sägas att laget kryssat åtta gånger den här säsongen. WBA kommer till den här matchen med bara em seger på de fem senaste. 

Här tror jag på hemmalaget och kommer att spela på hemmaseger med asian handicap -0.25 till 2.35 gånger insatsen. 

Millwall-WBA

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 2.35@bet365

Insats: 1 unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.